Traoré door Eredivisie verkozen tot Speler van de Maand oktober

6 november 2020, 17:16   Bijgewerkt: 6 november 2020, 17:24

Lassina Traoré is door de Eredivisie verkozen tot Speler van de Maand oktober. Afgelopen maand liet de Ajacied, mede dankzij zijn 5 goals tegen VVV-Venlo, zien een geschikte spits te zijn voor basiself van Erik ten Hag. De prijs voor Speler U21 van de Maand ging naar Ajax-huurling Danilo, die deze maand indruk maakte bij FC Twente

Via de officiële kanalen liet de Eredivisie weten dat Traoré het op basis van zijn statistieken het best gedaan had in oktober. Zijn uitverkiezing heeft hij vooral te danken aan zijn bijdrage aan de 0-13 zege van Ajax op VVV. De Burkinees was daar betrokken bij acht doelpunten (vijf goals en drie assists), wat deze eeuw geen enkele andere speler in één duel lukte. In de uitverkiezing bleef Traoré concurrent Henk Veerman (sc Heerenveen) en Ridgeciano Haps (Feyenoord) nipt voor.

Danilo

Danilo werd verkozen tot Speler U21 van de Maand oktober. In vier Eredivisiewedstrijden scoorde de spits van FC Twente vier keer en gaf hij twee assists. Danilo schoot in totaal zes keer op doel, noteerde dertien balcontacten in de zestien van zijn tegenstander en creëerde zes kansen. 

Elftal van de maand: Kostas Lamprou (RKC); Tyronne Ebuehi (FC Twente), Riechedly Bazoer (Vitesse), Jan Paul van Hecke (sc Heerenveen), Ridgeciano Haps (Feyenoord); Rai Vloet (Heracles Almelo), Davy Klaassen (Ajax); Loïs Openda (Vitesse), Henk Veerman (sc Heerenveen), Danilo (FC Twente); Lassina Traoré (Ajax)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen