Koster tegen PSV: "Moeten goed zijn om onder druk uit te spelen"

6 november 2020, 16:40

Voor Willem II wacht er na het verlies van vorige week tegen Vitesse een nieuwe test in de Eredivisie. De Tilburgers gaan zondagavond op bezoek bij PSV en dat is uiteraard een zware pot voor de middenmoter. Adrie Koster hoopt dat zijn team balvast kan zijn.

Eerder dit seizoen speelde Willem II een oefenduel met PSV en dat duel eindigde in 1-1. PSV zal nu in een heel andere opstelling gaan spelen dan toen, weet Koster. PSV kampt immers met veel afwezigen. "Maar de speelwijze van PSV zal niet veel anders zijn dan bij dat oefenduel. Het betekent dat we goed zullen moeten zijn om onder de druk uit te voetballen", vertelt Koster aan het Brabants Dagblad.

Koster heeft gezien hoe PSV donderdag met 4-1 onderuit ging tegen PAOK Saloniki. "Een helft lang lukte het PSV om het PAOK onmogelijk te maken om te voetballen. Na rust liep het spaak", zegt de trainer. Hij veewacht van zijn spelers dat ze nog een keer gas kunnen geven voor de interlandperiode. Hij heeft gemerkt dat veel spelers die terugkeerden van blessures het tegen Vitesse zwaar kregen. "Zij krijgen na die wedstrijd tegen PSV de tijd om verder te herstellen", aldus Koster. "Maar dat betekent niet dat we tegen PSV geen goed resultaat neer kunnen zetten. Je krijgt altijd kansen. Als we daar zorgvuldig mee omgaan is er wat mogelijk."

Willem II staat twaalfde in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen