Linssen wil na Europese zege 'met goed gevoel interlandbreak in'

Linssen wil na Europese zege 'met goed gevoel interlandbreak in'

6 november 2020 – Bij Feyenoord lijkt het vertrouwen teruggekeerd na overwinningen op FC Emmen en CSKA Moskou. Met name in de laatste wedstrijd liet de ploeg van Dick Advocaat goed voetbal zien, wat hoop biedt voor de wedstrijd tegen FC Groningen van aankomend weekend.

"We wisten dat CSKA een goede ploeg heeft", vertelde Bryan Linssen een dag na de overwinning aan Feyenoord TV. "Dat was ook wel te zien. Ze hadden heel handige voetballers, maar dat is vaak makkelijker om tegen te voetballen dan tegen tegenstanders waar minder van verwacht wordt." Door de 3-1 overwinning op de Russen staat Feyenoord in de Europa League-poule nog maar een punt onder koploper Dinamo Zagreb. "We moesten winnen, dat was het enige dat telde. Dat hebben we gedaan en nu liggen we weer op schema."

Linssen zelf stond tegen CSKA opnieuw in de spits, omdat Nicolai Jørgensen en Robert Bozeník nog altijd geblesseerd zijn. "Het is niet mijn natuurlijke positie. De laatste tijd sta ik spits, vorige week een keer linksbuiten. Dan is het moeilijk om volledig in je ritme te komen. Er is één ding wat ik probeer als in de spits sta: voorop te gaan en energie te tonen, waardoor de rest achter me aankomt. Dat lukte nu gelukkig weer."

Zondag moet Feyenoord de Europese overwinning een goed vervolg gaan geven. In De Kuip krijgen de Rotterdammers dan bezoek van FC Groningen, de nummer zeven van de Eredivisie. "Dit was lekker, nu moeten we zondag de volgende wedstrijd ook winnend afsluiten. Dan gaan we met een goed gevoel de interlandperiode in." De laatste Feyenoordwedstrijd voor die interlandbreak begint zondag om 14:30 uur. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021