Haps over Oranje: "Zou mooi zijn als ik erbij zit"

6 november 2020, 08:08

Dick Advocaat vond dat Feyenoord met Ridgeciano Haps en Tyrell Malacia twee potentiële backs van het Nederlands elftal in huis heeft. Toch zaten beide voetballers niet in de voorselectie van Frank de Boer en is de kans dus zeer klein dat het duo vandaag (vrijdag) een uitnodiging krijgt voor de definitieve selectie. Haps is met Oranje dan ook niet bezig, al blijft hij wel hopen op een uitverkiezing.

"Ik ben niet echt met het Nederlands elftal bezig, ik ben meer bezig met Feyenoord", verzekerde Haps tegenover FOX Sports. "Ik denk dat wel Advocaat gelijk heeft. Ik moet hier bij Feyenoord gewoon zo goed mogelijk spelen en dan komt het vanzelf wel. Het zou mooi zijn als ik erbij zit, maar als ik er nu niet bij zit, dan de volgende keer", bleef de back positief.

Lees ook: Advocaat blij met optreden en Oranje-waardige backs

Haps had alle reden tot lachen, want als linksbuiten haalde hij een ruime voldoende en opende hij de score. "Ik was nodig als linksbuiten, dan geef ik daar honderd procent. Ik had een vrije rol, de coach gaf aan dat ik weet hoe ik het moet invullen", zei Haps. "Maar ik blijf een linksback. Dát is mijn positie."

Toch bleek het een goede zet van Advocaat, want de koploper van Rusland werd hardhandig verslagen door de Rotterdammers. Haps: "Ze hebben een hele goede ploeg, vooral voetballend. Heel stabiel. Maar we hebben laten zien waartoe we in staat zijn. Het is mooi dat het eruit komt, want we gingen de laatste tijd toch wat tegen onszelf voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen