Berghuis complimenteus: "Wil om te winnen was erg aanwezig"

6 november 2020, 00:03

Zonder zelf te scoren was Steven Berghuis donderdag belangrijk voor Feyenoord, dat met 3-1 won van CSKA Moskou. De aanvaller zag dat hij en zijn ploeggenoten sterk voor de dag kwamen tegen de Russen. Hij spreekt dan ook van een verdiende overwinning.

"Ik denk dat CSKA een beetje een afwachtend team was en daardoor lieten ze ons een beetje in het spel komen", sprak Berghuis tegen RTL. De goals vielen echter pas na rust. "Ik denk dat iedereen er goed in zat. Er zat veel beleving in en de wil om te winnen was erg aanwezig. Er zat goede strijd in. In de rust zeiden we dat de goal wel zou gaan vallen, maar je moet jezelf op een gegeven moment wel gaan belonen. Dat deden we. We scoorden drie moeilijke goals in een kwartier. De tweede helft maakten we de kansen wel af."

Dat Berghuis zelf niet scoorde, vindt hij geen probleem. "Ik ben heel blij met het resultaat vanavond en wie er scoort maakt niet uit. We zitten nog in de groep en dat is nog niet geklaard. We zijn nog niet tevreden, maar dit is wel een mooie opstap", zegt de aanvoerder. Feyenoord staat na drie duels op vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen