Botman verslaat Ibrahimovic, eigen goals helpen Arsenal

5 november 2020, 23:05

Grootmachten Arsenal en Leicester City hebben donderdag in de Europa League eenvoudige en ruime zeges geboekt, maar dat gold niet voor AC Milan. De koploper van de Serie A kon het niet bolwerken tegen Lille, waar Sven Botman in de basis stond en speelde tegen Zlatan Ibrahimovic. Het werd daar 0-3.

AC Milan - Lille 0-3

Het is inmiddels november, maar AC Milan heeft de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De koploper van de Serie A werd hardhandig aan de kant geschoven door Lille, dat een goede ploeg heeft en goed draait in Frankrijk. Sven Botman stond weer in de basis en vocht duels uit met Zlatan Ibrahimovic, die na een uur werd gewisseld. Het was echter niet de Zweed die een heldenrol kreeg, maar Yusuf Yazici. De buitenspeler van Lille scoorde in de eerste helft vanaf de strafschopstip en was ook in de tweede helft tweemaal trefzeker. Een comfortabele zege dus voor Lille, dat met de overwinning de bovenste plaats heeft gegrepen in Poule H. Het heeft zeven punten, één meer dan Milan. Sparta Praag won ondertussen bij Celtic en staat nu derde met drie punten.

Arsenal - Molde 4-1

Na drie wedstrijden heeft Arsenal de volle buit te pakken in de Europa League. De formatie van Mikel Arteta won afgelopen weekend van Manchester United en heeft de goede lijn doorgetrokken naar 'Europa'. Martin Ellingsen zette de Zweedse formatie met een mooie goal op 0-1, maar Arsenal stelde daarna orde op zaken. Daar had het wel twee eigen goals van Kristoffer Haugen en Sheriff Sinyan voor nodig. Nicolas Pepe en Joe Willock maakten de score nog wat mooier voor de Engelsen. Eerder in het duel waren er al twee goals afgekeurd van Arsenal. Met negen uit drie is de topclub nadrukkelijk op jacht naar overwintering.

Leicester City - Braga 4-0

De nummer twee van Engeland, Leicester City, kende donderdag eveneens een eenvoudige avond. SC Braga bleek geen sterke opponent en werd met 4-0 verslagen. Kelechi Iheanacho mocht het weer eens laten zien en scoorde twee keer, terwijl ook Dennis Praet en James Maddison een duit in het zakje deden. Leicester City staat in Groep G op negen punten en is dus ook hard op weg naar de tweede ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen