Slot erg realistisch: "Sociedad was vele malen beter"

5 november 2020, 22:36   Bijgewerkt: 5 november 2020, 23:07

Niemand bij AZ had het gevoel dat er tegen Real Sociedad donderdag veel meer in zat dan de 1-0 nederlaag. De koploper van La Liga was de betere ploeg en kreeg veel kansen, maar miste er bijzonder veel. Trainer Arne Slot erkende na de eerste nederlaag in Europa dat zijn formatie een zware avond had.

"Het krachtsverschil was vandaag erg groot", zei Slot via de clubkanalen. "Sociedad heeft ongelofelijk veel kansen gehad. Wat me ook is bijgebleven, is dat ik een team heb gezien dat tot het laatst heeft gestreden om te kijken of er een resultaat haalbaar was. Ik heb in de eindfase gezien dat we nog een paar momentjes hadden. Ik heb vaak gezegd dat wij de ploeg waren die veel kansen miste en vandaag waren wij die tegenstander. Het had vandaag onterecht geweest als we gelijk hadden gespeeld. Sociedad was vele malen beter, maar wij hadden ook wat momentjes. Wie weet valt ie dan nog binnen en dan stap je onterecht met een punt van het veld. Maar Sociedad heeft volledig verdiend gewonnen."

Dat AZ verloor, was geen grote verrassing. "Als je tegen de koploper van La Liga moet, dan weet je dat je een sterke ploeg treft. Wij wisten dat ze goede spelers hebben, maar dat ze in het samenspel ook heel goed zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen