Rosario in rust gewisseld: "Het lichaam zei: 'het gaat niet meer'"

5 november 2020, 22:02

Na twee weken afwezigheid door corona keerde Pablo Rosario terug in het team van PSV. Tegen PAOK Saloniki was de middenvelder meteen basisklant en aanvoerder, maar moest hij zich in de rust laten wisselen omdat het lichaam op was. Dat frustreerde hem, zeker omdat er met 4-1 verloren werd na een 0-1 ruststand.

"We begonnen goed en hadden in de eerste helft van de eerste helft de controle. Daarna werd het iets slordiger, waardoor we vaker achter de bal aan moesten. We stonden 0-1 voor en kregen kansen op de 0-2. We gaven weinig weg en in de tweede helft zie je dat we niet scherp genoeg zijn", zei Rosario tegen FOX Sports.

De middenvelder bekeek het duel in de tweede helft vanaf de zijkant, omdat hij zich halverwege liet wisselen. "Ik ben iemand die door wil gaan tot hij niet meer kan. En als je dan in de rust al eruit moet, dan valt dat zwaar. Zeker ook omdat je de tweede helft dan verliest. Mijn ademhaling zat nog wel goed, maar het lichaam zei: 'het gaat niet meer'. Dan moet je luisteren, hoe moeilijk het ook is. Ik kon niet verder. Je zit jezelf op te vreten na rust, omdat ik de afgelopen weken ook al vier duels heb gemist. Dat we verliezen is ook spijtig voor mezelf. Wat ik zeg, we hebben als team goede dingen laten zien maar de tweede helft was niet goed."

PSV won tot dusver pas één keer in de Europa League en moet dus aan de bak in de laatste drie duels. "In drie wedstrijden kunnen we negen punten verzamelen en daar gaan we heel hard voor werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen