Napoli verslaat Rijeka, Granada loopt weg bij PSV

5 november 2020, 21:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na de zeperd van Napoli in de eerste ronde tegen AZ (0-1 nederlaag) hebben de Italianen de rug gerecht. Op bezoek bij HNK Rijeka werd er met 1-2 gewonnen, waardoor het samen met de Alkmaarders én Real Sociedad de koppositie bekleed. Napoli profiteerde daarmee optimaal van de nederlaag die AZ leed op bezoek bij Real Sociedad.

Napoli moest nog een achterstand slikken. Oud-Ajacied Robert Muric opende brutaal de score, door de bal bekeken tegen de touwen te krullen. Tien minuten later moest de aanvaller geblesseerd naar de kant. De Kroaat zag zijn ploeg vanuit de kleedkamer instorten. Kort voor rust trok Diego Demme de stand op aangeven van Dries Mertens gelijk, een kwartier na rust schoot Filip Braut in eigen doel. Daarmee besliste de onfortuinlijke linksachter de wedstrijd.

AC Omonia - Granada 0-2

In de groep bij PSV maakte koploper Granada geen fout. De Spaanse ploeg had weinig problemen met nummer vier AC Omonia en boekte uiteindelijk een 0-2 zege. Yangel Herrera en Luis Suarez zorgden uiteindelijk voor de beslissende treffers. Daardoor liep Granada uit naar zeven punten en zag het PSV verder op achterstand raken. De Eindhovenaren gingen na een dramatische start aan de tweede helft pijnlijk onderuit tegen PAOK FC. Daardoor is PSV met drie punten de huidige nummer drie in de poule. Granada (zeven punten) en PAOK (vijf) stevenen virtueel af op overwintering.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen