'Solskjaer zit ondanks slechte resultaten nog stevig in het zadel'

6 november 2020, 10:20

Ole Gunnar Solskjaer zit in zwaar weer met Manchester United. De oefenmeester slaagt er maar niet in om goede resultaten te boeken met de topclub en de verliespartij bij Istanbul Basaksehir was woensdag de volgende teleurstelling, maar volgens Sky Sports hoeft de Noor nog niet te vrezen voor ontslag.

Zondag verloor United in de Premier League thuis van Arsenal. In de competitie gaat het niet goed met United, want de club staat op de vijftiende plaats. Dat is uiteraard zwaar ondermaats. Sky Sports bericht echter dat er nog altijd vertrouwen is in de Noor. Eerder waren er al geruchten dat Mauricio Pochettino in beeld zou zijn als mogelijke opvolger, maar dat lijkt dus niet aan de orde.

Na het verlies in Turkije moest Solskjaer lachen toen hij gevraagd werd naar ontslag. "Het seizoen is nog jong, maar iedereen mag een mening hebben", zei hij. "Je moet sterk in je schoenen staan in deze job. Ik ben aangesteld om mijn best te doen en dat ik doe dank ook." United ziet in de Noor nog altijd de man die op de lange termijn voor successen kan gaan zorgen. Hij zal het tij echter snel moeten keren bij de topclub, waar er vrijwel nooit tijd is om rustig te werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen