Rosario keert terug in basis PSV en is captain tegen PAOK

5 november 2020, 17:53   Bijgewerkt: 5 november 2020, 19:42

Pablo Rosario is hersteld van het coronavirus en krijgt donderdag meteen weer het vertrouwen van Roger Schmidt. De middenvelder staat donderdagavond in de basis van PSV tegen PAOK Saloniki en draagt tevens de aanvoerdersband. Hij vormt samen met Ibrahim Sangaré het sterke duo voor de verdediging.

Afgelopen weekend ontbrak Rosario nog tegen ADO Den Haag, maar deze week voegde hij zich weer bij de groep. Schmidt heeft veel vertrouwen in de Nederlander en stelt hem dan ook meteen weer op in de Europa League. Bij afwezigheid van Denzel Dumfries is hij ook de aanvoerder. Achterin begint Ryan Thomas wederom als rechtsback en staan Jordan Teze en Olivier Boscagli in het centrum. Phillip Max keert terug in de basis en is linksback. Daardoor zit Mauro Junior op de bank.

Op het middenveld is er dus plaats voor Rosario en Sangaré. Daarvoor moeten Mario Götze en Mohamed Ihattaren voor de impulsen zorgen achter de spitsen Donyell Malen en Eran Zahavi. Het treffen van PSV op Griekenland begint om 18.55 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen