'Door Genk begeerde Van den Brom spreekt vertrekwens uit'

5 november 2020, 10:47   Bijgewerkt: 5 november 2020, 12:02

John van den Brom heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar KRC Genk. De 54-jarige trainer van FC Utrecht heeft de Belgische club laten weten open te staan voor de vacante trainersfunctie. Dat meldt De Telegraaf.

Eerder op de ochtend werd bekend dat Van den Brom op pole-position ligt om Jesse Thorup op te volgen als trainer van KRC Genk. Het Laatste Nieuws schreef dat de onderhandelingen tussen de clubs volop lopen en een akkoord de komende uren al bereikt zou kunnen worden. Van den Brom ligt nog tot medio 2022 vast bij FC Utrecht.

Het Nederlandse dagblad schrijft dat FC Utrecht in een lastige situatie zit. De Domstedelingen willen met Van den Brom de top-drie van Nederland aanvallen en gaven met onder meer de komst van Eljero Elia en Mimoun Mahi de selectie een flinke kwaliteitsimpuls. FC Utrecht is het seizoen echter tegenvallend gestart en staat na acht speelrondes slechts achtste. 

Houden de Domstedelingen Van den Brom aan zijn contract en blijven de resultaten tegenvallen, dan is er een kans dat de wegen van de club en trainer later in het seizoen alsnog scheiden. 'Maar dan zonder de financiële bonus van een geïncasseerde afkoopsom. En met de financiële schade van een ontslagvergoeding', analyseert het medium.

Lees ook: 'Van den Brom op pole-position voor trainerschap KRC Genk'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen