Verhaegh verbaasd: "Verwacht dat Max bij topclub zou spelen"

4 november 2020, 22:09

Philipp Max imponeert tijdens zijn eerste weken als linksachter van PSV. De Duitser maakt een betrouwbare indruk en zorgt met zijn loopvermogen voor aanvallende impulsen bij de Eindhovenaren. Max werd opgepikt bij FC Augsburg, waar hij samenspeelde met Paul Verhaegh. De ex-voetballer is verbaasd dat zijn collega-back in de Eredivisie opdook.

Verhaegh is niet verrast door de prestaties van Max. "Dat Philipp het nu zo ontzettend goed doet bij PSV, verbaast me niks. Wel dat hij voor de Eredivisie heeft gekozen", vertelt hij tegen Voetbal International. "In Duitsland was Philipp de laatste jaren een van de betere spelers op zijn positie. Ik had verwacht dat hij naar een grotere club in Duitsland of naar een club in een andere Europese topcompetitie zou gaan."

Max zal in de Eredivisie azen op een kans bij de Duitse nationale ploeg. Daar wacht de 27-jarige verdediger nog altijd op zijn interlanddebuut. "Er is in Duitsland ook steeds verbazing waarom hij geen kans krijgt in het nationale elftal", zegt Verhaegh. "Maar voor PSV is het natuurlijk geweldig dat ze een speler met zijn kwaliteiten hebben weten te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen