Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Italiaanse bond onderzoekt manipulatie coronatests bij Lazio'

'Italiaanse bond onderzoekt manipulatie coronatests bij Lazio'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 november 2020 – De Italiaanse voetbalbond FIGC heeft een onderzoek ingesteld naar de coronagevallen bij SS Lazio. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de Italiaanse sportkrant wordt Lazio ervan verdacht te hebben gesjoemeld met de coronatests van Ciro Immobile, Thomas Strakosha en Lucas Leiva.

Het drietal was door positieve coronatests niet inzetbaar in het Champions League-duel tegen Club Brugge van vorige week woensdag. Het weekend erop waren ze er wel bij toen Lazio in de Serie A aantrad tegen Torino. Leiva en Immobile vielen toen in en laatstgenoemde was vanaf elf meter goed voor de belangrijke 3-3. De FIGC heeft naar aanleiding hiervan de resultaten van de drie tests opgevraagd en de clubpresident en de clubarts ondervraagd. 

Mochten de tests daadwerkelijk gemanipuleerd zijn, dan dreigen zware straffen voor de Italiaanse topclub. Dit kan gaan om een geldstraf, punten in mindering of zelfs degradatie naar de Serie B. 

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd