Opnieuw basisplaats voor Van de Beek in Champions League

4 november 2020, 18:02

Donny van de Beek mag zich opnieuw opmaken voor basisplaats in het shirt van Manchester United. Net als vorige week tegen RB Leipzig start hij ook in het Champions League-duel tegen Istanbul Basaksehir. Om 18:55 uur wordt er in Turkije afgetrapt.

Voor Van de Beek is het zijn vierde basisplaats namens Manchester United. De oud-Ajacied stond aan de aftrap van beide League Cup-duels, evenals de wedstrijd van vorige week tegen RB Leipzig. In de Premier League kwam Van de Beek vooralsnog alleen als invaller in actie. Ook voor doelman Dean Henderson is er een opvallende basisplaats. Hij keepte vooralsnog alleen in de League Cup, maar maakt vanavond zijn Champions League-debuut. 

Manchester United moet tegen Basaksehir de droomstart aan de Champions League-campagne een goed vervolg zien te geven. PSG (1-2) en RB Leipzig (5-0) werden al verslagen, waardoor Manchester United aan kop gaat in groep H. Istanbul Basaksehir is nog puntloos. De Turken verloren van RB Leipzig (2-0) en PSG (0-2). 

Hoedt

Van de Beek is niet de enige Nederlander die om 18:55 uur in de Champions League in actie komt. In het duel in groep F tussen Zenit Sint-Petersburg en SS Lazio start Wesley Hoedt in de basis. Hij stond vorige week ook aan de aftrap van het Champions League-duel tegen Club Brugge; in de openingswedstrijd tegen Borussia Dortmund mocht de verdediger invallen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen