Tuchel cynisch: "Naïef idee dat ik buiten schot zou blijven"

4 november 2020, 17:40   Bijgewerkt: 4 november 2020, 17:45

Thomas Tuchel heeft zich opmerkelijk uitgesproken over zijn toekomst bij Paris Saint-Germain. In aanloop naar het Champions League-duel tegen RB Leipzig werd hem gevraagd naar zijn in de zomer van 2021 aflopende contract. Daarop maakte hij duidelijk nog geen aanbieding te hebben ontvangen en die ook niet te verwachten. 

Tuchel reageerde cynisch op de vraag van Sky. "Ik had het naïeve idee dat de coach na vier prijzen en een Champions League-finale een tijdje buiten schot zou blijven. Dat duurde slechts vijf dagen." Daarmee deelt de Duitse trainer een sneer uit richting sportief directeur Leonardo, die enkele weken terug zei dat Tuchel de keuzes van het bestuur diende te respecteren als hij bij PSG wilde blijven. 

"Het is duidelijk dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen", ging Tuchel verder. Dus concentreren we ons op het samenwerken met het team en het creëren van de voorwaarden voor succes. Dat kan door een goede relatie met het team en de staf. Verder moet je soms een beetje oogkleppen op hebben."

Tuchel werd in juli 2018 aangesteld als trainer van PSG. Sindsdien won hij twee keer de Franse Ligue 1, de Franse beker, de Franse League Cup en twee keer de Supercup. Vorig seizoen bereikte hij de finale van de Champions League, die met 0-1 werd verloren van Bayern München. Vanavond om 21:00 uur neemt Tuchel het in de groepsfase van het miljardenbal met zijn ploeg op tegen RB Leipzig. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen