ADO haalt twee assistenten weg bij het eerste elftal

4 november 2020, 10:13   Bijgewerkt: 4 november 2020, 13:53

Het is onrustig bij ADO Den Haag, dat afgelopen weekend kansloos met 4-0 verloor bij PSV en vijftiende staat in de Eredivisie. Hans Kraay jr. van FOX Sports liet tevens weten dat er 'messen in de rug van trainer Aleksandar Rankovic werden gestoken' bij de club. De coach ontkende dat overigens zelf. ADO heeft woensdag besloten om in te grijpen en haalt assistent-trainers Michele Santoni en Rick Hoogendorp weg bij het eerste elftal.

Dat meldt de club uit Hofstad. Beide trainers vetrekken bij het eerste elftal en gaan aan het werk in de jeugdopleiding. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk. Het lijkt erop dat er strubbelingen zijn binnen de technische staf van ADO, die onder leiding staat van trainer Rankovic. De coach blijft dus wel zitten.

Maandag voerde de trainer een gesprek met algemenen directeur Mohammed Hamdi. Daarna was er ook nog een conclaaf met de spelersraad, die vierkant achter de trainer staat. Na de gesprekken is er dus wel besloten om in te grijpen en zowel Santoni als Hoogendorp weg te halen bij de eerste selectie.

Lees ook: Rankovic ontkent geruchten: "Ik voel geen mes in mijn rug"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen