Midtjylland-trainer: "Goed gedaan tegen één van de beste teams"

4 november 2020, 07:53

Brian Priske was blij met het spel dat FC Midtjylland liet zien tegen Ajax (1-2), maar baalde van de nederlaag die zijn ploeg leed. Wat bij hem overheerste, was echter de trots op zijn elftal. Hij vond dat zijn team goed mee kon komen tegen Ajax, ondanks de snelle 0-2 achterstand.

"Mentaal is deze nederlaag zwaar, maar we moeten dingen ook in perspectief kunnen zien. We hebben veel positieve dingen laten zien en die moeten we meenemen", zei Priske na de wedstrijd in de Champions League. "We hebben in grote delen van de wedstrijd goed meegedaan tegen een van de beste ploegen van Europa en hebben veel kansen gecreëerd, vooral in de eerste helft. We hebben het Ajax heel moeilijk gemaakt en niemand gaf op."

Met nul punten staat Midtjylland halverwege de Champions League-campagne onderaan. De Deense ploeg speelde twee van de drie duels thuis, maar pakte dus nog geen enkel punt. Priske wil echter niet de handdoek in de ring gooien. "Ik heb er veel vertrouwen in dat we nog punten gaan pakken", aldus de coach. "We hebben veel kwaliteit en iedereen kan een tandje bij schakelen als dat nodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen