Real Madrid boekt cruciale zege op Internazionale

3 november 2020, 23:00

Real Madrid heeft dinsdagavond een cruciale overwinning geboekt in de groepsfase van de Champions League. In een heerlijke topper werd Internazionale met veel moeite verslagen, mede door de honderdste officiële treffer van Sergio Ramos in dienst van De Koninklijke. Invaller Rodrygo werd echter matchwinner, omdat hij de winnende goal voor zijn rekening nam (3-2). 

Na een heel moeizaam behaald punt tegen Borussia Mönchengladbach en blamerende nederlaag tegen Shakhtar Donetsk was het alarmfase één voor Real Madrid in de groepsfase van de Champions League. Een goed resultaat was zodoende nodig tegen Internazionale, dat eveneens slechts twee punten had verzameld, om niet serieus naar de Europa League te moeten kijken.

Een prima goal van Karim Benzema, die de uitkomende Samir Handanovic passeerde en de honderdste treffer van Sergio Ramos (die de bal inkopte) in dienst van Real Madrid, leek De Koninklijke een simpele avond te bezorgen, maar een wonderschone assist van Nicolò Barella deed het duel kantelen. De middenvelder had een heel fraai hoogstandje in huis en was sowieso een van de weinige lichtpuntjes aan de kant van Internazionale.

De Italianen lieten een betere tweede helft zien en na goed doorkoppen van Lautaro Martínez, nog de afmaker van de 1-2, schoot Ivan Perisic van dichtbij de gelijkmaker tegen de touwen. Een resultaat waar zowel Inter als Real weinig aan had, waardoor beide ploegen in een heerlijke Champions League-kraker op jacht gingen naar de winnende goal.

Na een actie van de recent door Benzema bespotte Vinicius Jr. over links kwam de bal voor Rodrygo, die samen met zijn landgenoot was ingebracht door Zinedine Zidane. Hij schoot de bal snoeihard tegen de touwen en geeft Real Madrid weer wat meer lucht in de Champions League-groep. Voor Internazionale is het uitzicht op het bereiken van de volgende Champions League-ronde voorlopig zeer troebel met slechts twee punten.

Lees ook: Monsterzege voor BMG

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen