'Klaassen en Stekelenburg tóch gesignaleerd op Deens vliegveld'

3 november 2020, 19:10   Bijgewerkt: 3 november 2020, 20:27

Ajax kan dinsdagavond mogelijk tóch ook beschikken over Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg. Het duo is gespot op de Deense luchthaven in een privéjet van de Amsterdammers. Dat schrijft De Telegraaf. Mogelijk keert het duo dus ook terug in de wedstrijdselectie. Verder heeft de UEFA de status van Ryan Gravenberch niet langer op 'twijfelgeval' gezet.

Dat meldt De Telegraaf. Klaassen en Stekelenburg reisden niet met Ajax mee, omdat ze een positieve coronatest hadden afgelegd. Dat gold voor heel veel basisspelers van Ajax, al had het vooral te maken met de regelgeving in Denemarken. Toen een paar Ajacieden alsnog naar Herning mochten afreizen, bleef het duo echter wederom achter. Mogelijk zitten ze dus op de absolute valreep alsnog bij de selectie.

Lees ook: 'Drietal Ajax mag spelen

Op een twijfelgeval staan Dusan Tadic en Andre Onana nog wel altijd volgens de UEFA. Het tweetal is in elk geval aanwezig in Denemarken, waar Klaassen en Stekelenburg vermoedelijk dus ook aanwezig zullen zijn. Ook Ajax Life en Voetbal International hebben namelijk geluiden opgevangen dat Klaassen en Stekelenburg in Denemarken zijn gesignaleerd. Over de situatie van Zakaria Labyad is weinig bekend. De Telegraaf verwacht Onana en Tadic in elk geval in de basis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen