Willem II en RKC incasseren bedrag na 50ste optreden De Jong

3 november 2020, 18:51

Willem II en RKC Waalwijk kunnen op korte termijn weer een fraai bedrijf bijschrijven vanwege Frenkie de Jong. De twee Eredivisieclubs hadden de middenvelder van FC Barcelona in de opleiding en krijgen na een bepaald aantal wedstrijden een bonus. De respectievelijke 250.000 en 160.000 euro die de clubs vangen, staan voor de deur.

Dat schrijft het Brabants Dagblad althans. De Jong speelde tegen Deportivo Aláves afgelopen weekend zijn vijftigste officiële optreden namens de Catalaanse grootmacht en dat betekent een nieuwe uitbetaling van het percentage van de Tilburgers. Voor elke 25 wedstrijden die de Nederlander speelt, wordt er een bonus uitgekeerd. Die stopt bij honderd duels.

De eerste twee bonussen (op 25 – reeds uitbetaald – 50) zijn relatief het hoogst en gelijk, waardoor Willem II en RKC Waalwijk weten wat ze kunnen verwachten. De vergoeding voor de laatste twee keer 25 duels, ligt volgens het BD beduidend lager. Toch is het een fraai bedrag voor de twee Eredivisieclubs, helemaal in coronatijd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen