Shevchenko ziet Milan titel pakken: "Ze lijken een orkest"

3 november 2020, 10:14

Na zes speelronden is AC Milan de trotse koploper in de Serie A. De gevallen topclub klimt dit jaar uit een dal en heeft een voorsprong van twee punten op naaste achtervolger Sassuolo. Volgens clublegende Andriy Shevchenko zijn de Rossoneri in staat de titel te pakken.

Volgens Shevchenko is de mentaliteit van een kampioensteam enorm belangrijk. "De geest waarmee je het veld opgaat, maakt het verschil", zegt de voormalig aanvaller in gesprek met La Gazzetta Dello Sport. "En Milan heeft de juiste. Het belangrijkste is dat ze hun voeten aan de grond houden. Of ze de titel kunnen pakken? Natuurlijk kan dat."

Shevchenko zit voor de televisie te genieten van AC Milan. "Ze lijken op een orkest. Iedereen heeft zijn eigen taak en presteert geweldig, onder leiding van Ibra." De Oekraïnse aanvaller doelt op Zlatan Ibrahimovic, die met zeven goals de Italiaanse topscorerslijst aanvoert. "Het is echt heel mooi." Toch tempert coach Stefano Pioli vooral de verwachtingen. "Dat begrijp ik, het is nog niet het moment om het daarover te hebben. Het is beter om de doelstellingen stap voor stap te bepalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen