Vroegh denkt aan verhuur: "Ik speel te weinig"

3 november 2020, 09:26   Bijgewerkt: 3 november 2020, 09:41

Bij Vitesse zijn er vrijwel alleen maar lachende gezichten te ontdekken. De Arnhemmers voeren samen met Ajax de Eredivisie-ranglijst aan en maken indruk met sterke optredens. Niet iedereen is echter tevreden over de eerste weken van het nieuwe seizoen. Middenvelder Patrick Vroegh moet het tot zijn grote teleurstelling te vaak met een reserverol doen.

De twintigjarige middenvelder gaat momenteel gebukt onder de enorme concurrentie op het Arnhemse middenveld. Sondre Tronstad, Matus Bero, Thomas Bruns en Idrissa Touré lijken onder Thomas Letsch hoger aangeschreven te staan. Daarom overweegt Vroegh een winters vertrek. "Ik mikte na vorig seizoen nu echt op mijn kans. Maar ik zit niet bij de eerste elf. En ik val meestal ook niet als eerste middenvelder in", constateert hij in gesprek met De Gelderlander

Vroegh denkt aan zichzelf. "Vitesse wil met deze groep door. Iedereen is keihard nodig. Ik begrijp dat. Maar ik heb ook mijn eigen belangen. We kijken nu tot de winterstop aan. Dan kunnen we beoordelen of ik genoeg minuten heb gemaakt. En hoe belangrijk ik kan zijn in de tweede seizoenshelft. Dat is afwachten. Momenteel speel ik in mijn ogen ook te weinig. Dan moet ik ook om me heen kijken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen