Klaassen doet Van der Vaart wat aan Van Bommel denken

3 november 2020, 00:00

Rafael van der Vaart zal dinsdagavond de wedstrijd tussen FC Midtjylland en Ajax met bovengemiddelde interesse volgen. De oud-middenvelder zette zijn eerste stappen in het profvoetbal bij de Amsterdamse club en stond in de nadagen van zijn spelerscarrière onder contract bij de Deense Champions League-debutant. In gesprek met Ajax TV blikt Van der Vaart vooruit op de wedstrijd in Denemarken en komen onder meer Davy Klaassen en Mohammed Kudus te sprake.

FC Midtjylland is na de eerste twee groepswedstrijden in de Champions League puntloos en scoorde bovendien nog niet. Eerst was Atalanta te sterk (0-4), daarna Liverpool (2-0). Op Anfield maakten de Denen echter geen slechte indruk. "Daar ligt Ajax niet wakker van. Het wordt 0-3, dat is Ajax ook aan zijn stand verplicht. Het is een heerlijk veld, daar kunnen ze lekker op voetballen", aldus de voormalig middenvelder.

"Ik ben zelf nummer tien geweest en de nummer tien bestaat bijna niet meer in het huidige voetbal. Kudus is eentje die dat kan. In de minuten die hij tegen Liverpool speelde, kon je meteen zien: het is er een. Een lekkere voetballer. Antony vind ik een heel goede aankoop. Ongelooflijk snel en balvaardig. Tadic maakt zijn doelpunten en geeft zijn assists. Klaassen is terug, leuk om te zien hoe hij zich heeft ontwikkeld in Duitsland. Als hij nog gemener is, is hij bijna een type-Van Bommel geworden qua voetbal. Dat past denk ik ook beter bij hem en is voor Ajax heel belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen