Klopp ziet niet Ajax, maar Atalanta als grootste test Liverpool

2 november 2020, 14:17

Liverpool is goed begonnen in de Champions League, door achtereenvolgens van Ajax en FC Midtjylland te winnen. Dinsdag wacht er een nieuwe test voor de Premier League-kampioen, als het op bezoek gaat bij Atalanta Bergamo. Jürgen Klopp ziet het als zwaarste test tot nu toe in de Champions League.

"Het is onze grootste uitdaging tot nu toe", zei Klopp maandag. "Het is zeer lastig om tegen Atalanta te spelen. Ze hebben topspelers en slagen er altijd in om de juiste versterkingen aan te trekken. Ze spelen met overtuiging en er staat een goede organisatie. Het is knap hoe ze de kwaliteiten van de spelers maximaal benutten. Ik vergelijk het enigszins met hoe Leeds United speelt. Dit wordt een erg zware wedstrijd", voorspelt de trainer.

Het is nog twijfelachtig of Joel Matip weer fit genoeg is om dinsdag te spelen, maar hij traint inmiddels al wel weer met de groep mee. Omdat onder meer Virgil van Dijk en Fabinho in de lappenmand zitten, kwam Liverpool afgelopen weekend uit bij Nathaniel Phillips die het verrassend goed deed tegen West Ham United. "We zitten in een situatie die we moeten accepteren", reageert Klopp op de problemen achterin. "We kregen met dompers te maken, maar we gaan daar goed mee om. We moeten zien of Joel en Naby Keita dinsdag kunnen spelen."

Liverpool gaat met zes punten aan kop in Groep D. Atalanta staat op vier, Ajax op één en Midtjylland op nul.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen