KNVB zét wel een streep door Jong PSV - SC Cambuur

2 november 2020, 10:45

Waar de KNVB de wedstrijden van PSV niet wilde verplaatsen, is de voetbalbond bij Jong PSV alsnog overstag gegaan. De Nederlandse voetbalbond heeft een streep gezet door het treffen met SC Cambuur van maandagavond in verband met de vele besmettingen bij de club uit Eindhoven. 

Dat schrijft SC Cambuur op de clubsite. "Ondanks een groot aantal afwezigen aan onze kant hadden we graag gespeeld vanavond, maar we weten allemaal in wat voor bijzondere tijden we momenteel leven", laat SC Cambuurs algemeen directeur Ard de Graaf weten. "Er zijn duidelijke grenzen gesteld voorafgaand aan het seizoen en als het aantal besmettingen bij Jong PSV zo hoog is, zit er niks anders op. We wensen iedereen bij (Jong) PSV veel beterschap en hopen dat we het duel zo snel mogelijk kunnen inhalen."

Eerder werd ook de wedstrijd van SC Cambuur tegen NAC Breda al uitgesteld in verband met het coronavirus. Wanneer de wedstrijd ingehaald wordt, is niet bekend. De Leeuwarders hadden bij een zege de kop van de Eerste Divisie weer kunnen betreden. Over vijf dagen wacht de ontmoeting met Jong Ajax voor SC Cambuur, terwijl de beloftenploeg Jong PSV een dag eerder tegen FC Den Bosch al in actie zou komen. 

Lees ook: Media-overzicht: PSV blijft boos op KNVB

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen