Schöne acht Ajax sterker dan het Deense FC Midtjylland

2 november 2020, 11:06

Lasse Schöne (op archiefbeeld) acht Ajax sterker dan het Deense FC Midtjylland. De voormalig middenvelder van de Amsterdammers blikt vooruit op het derde duel in de groepsfase van de Champions League van zijn oude club. Hij geeft Ajax goede kansen om goed uit het tweeluik met FC Midtjylland te komen én de volgende ronde van de Champions League te halen. 

Dat vertelt hij tegenover Ajax Showtime. "Ik denk dat het geen probleem moet zijn voor Ajax om die wedstrijd naar zich toe te trekken", voorspelt de Deen. "Natuurlijk zit FC Midtjylland niet voor niets in de Champions League, maar als Ajax door wil, moet je zes punten pakken tegen ze." De opponent van dinsdagavond verloor van zowel Liverpool (2-0) als Atalanta Bergamo (0-4) zonder een goal te maken.

Pione Sisto, ooit nog een korte periode in beeld bij Ajax, is een van de gevaarlijkste spelers van de Denen. "Hij is een goede speler, heeft een goede dribbel, is beweeglijk en heeft ook een goed schot", aldus Schöne. "Je moet wel echt voor hem oppassen." In de eerste twaalf duels namens FC Midtjylland maakte hij drie doelpunten.

Toch moet er gewonnen worden als Ajax wil overwinteren in het miljardenbal, weet Schöne. "Ze moeten nog twee keer tegen Midjylland en krijgen Atalanta nog thuis. Als je daar veel punten kunt halen, dan ziet het er wel goed uit. Als je rond de tien punten haalt, ga je door", verwacht de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen