Emmen-keeper Wiedwald vermoedelijk nieuwe nummer 1

2 november 2020, 08:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dennis Telgenkamp is zijn basisplaats bij FC Emmen vermoedelijk voorlopig kwijt. De doelman werd afgelopen weekend tegen Feyenoord gepasseerd ten faveure van Felix Wiedwald en de Duitser met Bundesliga-ervaring maakte een goede indruk. "Ik was van mening dat we met Felix meer kans hadden op een zege tegen Feyenoord, niets meer niets minder."

Dat zei trainer Dick Lukkien tegenover RTV Drenthe desgevraagd over de keepersstrijd in het doel van de Drentenaren. "We hebben met Felix een concurrent gehaald voor Dennis, die het de laatste weken niet goed deed. Dan is het aan mij om een afweging te maken op de korte- en middellange termijn en uiteindelijk heb ik nu gekozen voor Felix", aldus de oefenmeester.

Een helemaal definitieve keuze is dat overigens niet, want Lukkien sluit tegenover het regionale medium niet uit dat hij het per wedstrijd gaat bekijken wie er in het doel moet staan, al heeft dat niet zijn voorkeur. "Want ik ben niet van het vele wisselen", stelde de coach. De kans dat Telgenkamp, volgens Lukkien niet in topvorm, zijn basisplaats kwijt is, lijkt dan ook groot.

"Of ik een gok maak met deze keuze? Nee, gokken doe ik in een casino en daar ben ik al meer dan twintig jaar niet geweest", aldus Lukkien. Wiedwald speelde onder andere voor Eintracht Frankfurt en MSV Duisburg in het recente verleden en werd in de eindfase van de transfermarkt nog gepresenteerd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen