Dit deden de opponenten van PSV, Feyenoord en AZ

1 november 2020, 22:27   Bijgewerkt: 5 november 2020, 13:14

In de Europa League wordt vanavond de derde speelronde afgewerkt. PSV speelt in Griekenland tegen PAOK, Feyenoord ontvangt CSKA Moskou en AZ neemt het in Spanje op tegen Real Sociedad. Wat deden de opponenten van de Nederlandse clubs afgelopen weekend?

PSV

Panetolikos - PAOK Saloniki 1-3

PAOK Saloniki kent een rommelige aanloop naar de thuiswedstrijd tegen PSV, aanstaande donderdag. Zaterdag nam de Griekse club afscheid van trainer Abel Ferreira, die naar het Braziliaanse Palmeiras vertrok. Een dag later, voor het eerst zonder Ferreira op de bank, boekte PAOK daarentegen een 1-3 zege bij Panetolikos. Diego Biseswar deed een halfuur mee bij de Griekse grootmacht.

{image[343457][right-half][]}Granada - Levante 1-1

Vooraf had niemand bij Granada getekend voor een 1-1 gelijkspel tegen Levante, maar achteraf zal de Europese opponent van PSV niet ontevreden zijn met de remise. Het team van trainer Diego Martínez speelde namelijk 75 minuten met een man minder na een rode kaart van  Maxime Gonalons. Granada is wel twee plekjes gezakt, van de vijfde naar de derde plaats.

Olympiakos Nicosia - Omonia Nicosia 1-0

Het lukte Omonia Nicosia niet om zich te herstellen van de 2-1 nederlaag bij PSV. De Cypriotische club, met één punt de nummer laatst in de Europa League-groep, verloor op bezoek bij Olympiakos Nicosia. Omonia ging in de stadsderby door een laat doelpunt met 1-0 onderuit.

Feyenoord

Roto Volgograd - CSKA Moskou 0-1

Zonder zich overmatig in te spannen schreef CSKA Moskou zondag drie punten bij in de Russische competitie. Een doelpunt van Alan Dzagoev was genoeg voor de zege op bezoek bij Roto Volgograd. De Russische club is donderdag de tegenstander van Feyenoord en veroverde in de eerste groepswedstrijden twee punten.

{image[343458][right-half][]}FC Admira Wacker - Wolfsberger AC 1-3

Hoe is het mogelijk? Wolfsberger AC kreeg donderdag tegen Feyenoord drie strafschoppen en mocht zondag weer tweemaal vanaf elf meter aanleggen. Michael Liendl, die in De Kuip een hattrick scoorde, schoot in minuut 14 en 25 de penalty's binnen. Daarmee leidde hij de 1-3 zege bij Admira Wacker in.

Lokomotiva Zagreb - Dinamo Zagreb 1-1

Dinamo Zagreb leed zondag voor de tweede keer dit seizoen puntenverlies in de Kroatische competitie. De stadsderby tegen Lokomotiva Zagreb eindigde verrassend in 1-1. Ondanks de remise staat Dinamo Zagreb met zeven punten voorsprong op HNK Gorica fier aan kop.

AZ

Celta de Vigo - Real Sociedad 1-4

AZ wacht donderdag een moeilijke avond. De Alkmaarders nemen het dan op tegen de huidige koploper van de Spaanse competitie. Real Sociedad boekte afgelopen weekend de vijfde zege in acht wedstrijden door ruim te winnen bij Celta de Vigo. David Silva, deze zomer overgekomen van Manchester City, maakte zijn eerste goal in dienst van de Baskische club.

{image[341649][right-half][]}Napoli - Sassuolo 0-2

Voor Napoli was het geen goed weekend. De Zuid-Italiaanse club ging de zesde speelronde in als nummer twee van de Serie A en is nu terug te vinden op de vijfde plaats. Op eigen terrein verloor de club van trainer Gennaro Gattuso enigszins verrassend met 0-2 van Sassuolo.

HNK Sibenik - HNK Rijeka 2-0

HNK Rijeka verloor zondag voor de derde keer op rij. Na nederlagen tegen Real Sociedad (0-1) en AZ (4-1) ging de Kroatische club in competitieverband onderuit tegen laagvlieger HNK Sibenik. De vorige opponent van AZ in de Europa League speelde door een rode kaart van Darko Velkovski bijna een helft met een man minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen