Ronaldo glundert: "Cristiano is terug, dat het is belangrijkste"

1 november 2020, 22:58

Cristiano Ronaldo deed zondag bij zijn rentree bij Juventus direct van zich spreken. De sterspeler van de regerend kampioen van Italië luisterde zijn terugkeer op het voetbalveld op met twee doelpunten. "Cristiano is terug, dat is het belangrijkste", glunderde de Portugees na afloop van de 1-4 zege tegen Spezia.

Ronaldo kwam de voorbije drie weken niet in actie vanwege een corona-besmetting. Onder meer het Champions League-treffen met FC Barcelona moest de aanvaller noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. Ronaldo keerde dit weekend terug in de selectie van Juventus en viel tegen Spezia tien minuten na rust in. Vlak na zijn invalbeurt maakte hij de 1-2, een kwartier voor tijd schoot hij vanaf de strafschopstip de 1-4 binnen.

"Ik ben stabiel geweest, vertoonde geen symptomen en voelde me goed. Vandaag keerde ik terug om te doen waar ik van hou: voetballen", aldus Ronaldo tegenover Sky Sport. Trainer Andrea Pirlo, is blij dat hij weer over Ronaldo beschikte. "We waren op hem aan het wachten, het gaat steeds beter met hem. We wilden graag winnen en Ronaldo heeft ons daarbij geholpen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen