Droomstart Heerenveen: "Ik zie een heel mooie ontwikkeling"

1 november 2020, 18:31

sc Heerenveen heeft zondag de goede start van het seizoen een vervolg gegeven tegen Sparta, waar het team makkelijk met 1-4 zegevierde.  Heerenveen verloor eerder van Ajax en speelde gelijk tegen FC Utrecht, maar won verder alle vijf wedstrijden. Vanzelfsprekend telt Johnny Jansen zijn zegeningen.

"Ik zie een heel mooie ontwikkeling in deze groep", zei Jansen na het duel tegen de Leeuwarder Courant. "We hebben ook deze wedstrijd weer weinig kansen weggegeven. En ondertussen gaan we zelf ook beter voetballen. Dat is een heel mooie ontwikkeling. Daar ben ik trots op. Zeker als je ziet waar we vandaan komen, na onze moeizame voorbereiding."

In de eerste helft was Heerenveen oppermachtig en kwam het op 0-3. Het was volgens Jansen de beste eerste helft van het seizoen. "We voetbalden compact, zetten op de juiste momenten druk en maken in balbezit steeds betere keuzes. De manier waarop we nu voetballen, komt meer en meer in de buurt van hoe we het als technische staf willen zien."

Floranus wil bijtekenen

Bij Heerenveen stond Sherel Floranus in de basis. De verdediger verwacht op korte termijn bij te tekenen bij de nummer drie van de Eredivisie. "We moeten afwachten wat er straks gaat gebeuren. Maar ik ga natuurlijk niet zomaar met een club in gesprek. Hopelijk komen we eruit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen