Vloet maakt er drie: "Leukste voetbalmiddag uit mijn carrière"

1 november 2020, 15:40

Voor Rai Vloet werd het zondag een dag om niet snel te vergeten. De aanvallende middenvelder van Heracles Almelo tekende tegen FC Utrecht voor drie goals en bevestigde tijdens de 4-1 overwinning dat het met zijn vorm wel goed zit. Hij voelt zich als vis in het water in Almelo.

Na zeven duels staat Vloet op zes doelpunten, wat uiteraard uitstekend te noemen valt. "Het voelt natuurlijk heel goed om zo belangrijk te zijn voor Heracles. Drie goals en een assist heb ik nog niet eerder gehad. Dit is de leukste voetbalmiddag uit mijn carrière", zegt de middenvelder tegen RTV Oost.

Met zijn doelpunten wil Vloet belangrijk zijn voor Heracles. Diepgang is voorlasnog zijn grote wapen geweest. "Je moet wel op de juiste plekken staan. Dat doe ik gewoon op gevoel. Het is niet echt een truc, ik beweeg graag in de zestien en richting de goal" Door zijn zes goals is Vloet gedeeld topscorer van de Eredivisie . "Dat leeft op dit moment absoluut niet bij. Ik wil gewoon zoveel mogelijk punten pakken met Heracles en dan zien we aan het einde van de rit wel hoe hoog ik sta."

Lees ookInspiratieloos FC Utrecht gaat hard onderuit in Almelo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen