Brama na prachtgoal: "Mij moet je niet laten schieten"

1 november 2020, 11:30

Wout Brama was zaterdagavond de grote man aan FC Twente-zijde. De middenvelder, die nauwelijks tot scoren komt, volleerde een slim genomen corner in een keer achter PEC Zwolle-doelman Michael Zetterer. Daardoor konden de Tukkers uiteindelijk naar een 5-1 zege uitlopen. Na afloop kon Brama zijn geluk niet op.

Brama tekende met zijn wonderschone treffer voor zijn eerste goal in de Eredivisie sinds 2014. "Mij moet je niet laten schieten", lachte de aanvoerder na afloop in gesprek met Tubantia. "Natuurlijk moet je ook een beetje geluk hebben", aldus de 34-jarige middenvelder. Voor de camera van FOX Sports nam Brama zichzelf op de hak. "Je zou bijna denken dat ik het vaker doe", zei Brama met een grote glimlach op zijn gezicht. "In de Keuken Kampioen Divisie heb ik ook nog twee doelpuntjes gemaakt. Mijn gemiddelde is weer gehaald, verwacht maar niet teveel van de rest van het seizoen, haha."

Bekijk hier: Gözübüyük grapt na wereldgoal Brama over de VAR

FC Twente beleeft tot dusverre een geweldige start van het nieuwe seizoen. Na zeven duels heeft de ploeg van Ron Jans al veertien punten verzameld, met de voorlopige derde plaats tot gevolg. Na Ajax (29 goals) is FC Twente tevens de meest trefzekere ploeg. De Enschedeërs mochten al zestien keer juichen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen