Beste start ooit Vitesse: "Laten zien dat we topteam zijn"

1 november 2020, 09:21

Vitesse dendert door in de Eredivisie en liet zaterdagavond ook Willem II met lege handen achter (1-3). De ploeg van Thomas Letsch is daardoor gedeeld koploper met Ajax en evenaarde de beste seizoensstart ooit. Aan Arnhemse zijde waren er na afloop dan ook alleen maar lachende gezichten.

Na zeven duels heeft Vitesse al achttien punten verzameld, evenveel als mede-koploper Ajax. Daarmee bereikte de subtopper een evenaring van de beste seizoensstart ooit. In het seizoen 1993/1994 stond Vitesse op hetzelfde aantal punten. Coach Thomas Letsch was na afloop verheugd. "Als wij een topteam willen zijn, moeten we dat ook laten zien. En dat hebben ze gedaan in de tweede helft", zei de Duitser voor de camera van FOX Sports. "Het was een heel zware wedstrijd, zoals je kunt zien zijn er een hoop meer grijze haren op mijn hoofd", vervolgde hij lachend.

Het meest opmerkelijke moment van de wedstrijd kwam van de voet van Loïs Openda, die een voorzet in een keer achter Willem II-doelman Jorn Brondeel zag ploffen. Reden voor de spits om zijn lolbroek aan te trekken. "Het was een schot." Al snel bekende hij dat het niet zo bedoeld was. "Nee, het was een voorzet inderdaad. De eerste helft hadden we het moeilijk, maar de tweede helft waren we de betere ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen