Uitvallen Mbappé en Kean flinke smet op overwinning PSG

31 oktober 2020, 23:02

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond drie punten bijgeschreven in de Ligue 1 door FC Nantes met 0-3 te verslaan. Tegenvaller voor de Parijzenaars was het uitvallen van Kylian Mbappé en Moise Kean. Zij zijn een groot vraagteken voor de ontmoeting met RB Leipzig in de Champions League komende dinsdag.

De kampioen van Frankrijk trad tegen Nantes aan zonder onder anderen Neymar, Angel Di María, Marco Verratti, Mauro Icardi en Leandro Paredes. Bovendien hield Thomas Tuchel met het oog op de wedstrijd tegen RB Leipzig enkele spelers (in eerste instantie) op de bank, zoals Presnel Kimpembe en Marquinhos. In de basis startte opnieuw Mitchel Bakker, die alweer voor de tiende keer dit seizoen in actie kwam voor PSG.

Ondanks dat PSG veel spelers miste, domineerde het de wedstrijd tegen Nantes. Alle doelpunten vielen pas in de tweede helft. Ander Herrera opende vlak na rust de score op aangeven van Mbappé. De Fransman mocht zelf tiwntig minuten later vanaf elf meter aanleggen en schoot raak. Aan de andere kant kreeg Nantes een strafschop, die gemist werd door Abdoul Bamba.

Even later was de wedstrijd voorbij voor Mbappé, die met klachten het veld had verlaten. Kean, de voorbije duels belangrijk voor PSG, was halverwege de wedstrijd al gewisseld. Zonder het tweetal liep de kampioen van Frankrijk in de slotfase nog uit naar 0-3. Toch zal Tuchel met het oog op de komende periode een vervelende smaak overhouden aan de zaterdagavondwedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen