Ziyech maakt indruk: "Het is een goede week geweest"

31 oktober 2020, 19:20

De week van Hakim Ziyech kan niet meer stuk. De spelmaker maakte midweeks in de Champions League zijn eerste doelpunt voor Chelsea en was zaterdag bij zijn eerste basisplaats in de Premier League wederom trefzeker. Bovendien leverde hij tegen Burnley (0-3) een assist. "Ik voel me goed, voel me hier thuis en het gaat prima met me."

Ziyech heeft deze week veel indruk gemaakt en lijkt zijn plekje in het Chelsea-team van Frank Lampard te hebben veroverd. "Het is een goede week voor mij geweest. Hopelijk kunnen we op deze voet doorgaan", zei hij na de wedstrijd tegen BT Sport. "Eén van de belangrijkste dingen is dat je met zelfvertrouwen speelt en niet bang bent om fouten te maken. Anders zal het niet gaan zoals het moet gaan."

Voor Lampard voldoet Ziyech aan de hoge verwachtingen. "Ik verwachtte veel van hem omdat ik me zeer bewust ben van zijn kwaliteiten: zijn oog voor de pass, crosspass en het geven van assists. Maar sinds hij hier is, is mij zijn persoonlijkheid op het veld ook opgevallen. Hij wil de bal, speelt op hoog tempo en geeft met zijn kwaliteiten het team een boost. Twee dagen in een paar dagen was een test na er zo lang uit te zijn geweest, maar dit is een goed begin voor hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen