Ajax-opponent FC Midtjylland beleeft slechte generale

31 oktober 2020, 18:37

FC Midtjylland is in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Ajax hard onderuit gegaan in de Deense competitie. Op bezoek bij FC Nordsjaelland kreeg de kampioen van Denemarken met 4-1 klop. Dinsdag staan FC Midtjylland en Ajax tegenover elkaar.

Ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen Liverpool trad FC Midtjylland met een op meerdere plekken gewijzigd elftal aan tegen FC Nordsjaelland. Namens de thuisploeg, de oude club van de geblesseerde Ajax-middenvelder Mohammed Kudus, opende Francis Abu na tien minuten de score. Anders Dreyer (oud-sc Heerenveen) trok de stand gelijk, waarna Abu vlak voor rust voor de tweede keer toesloeg. In de tweede helft vergrootten Martin Frese en Kamal Sulemana de voorsprong naar 4-1.

Ajax speelt dinsdag in Denemarken tegen FC Midtjylland, dat de eerste twee wedstrijden in de Champions League verloor. Tegen Atalanta gingen de Denen met 0-4 onderuit en dinsdag verloor FC Midtjylland op Anfield met 2-0 van Liverpool. Ajax veroverde in twee wedstrijden één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen