Pirlo verwacht De Ligt volgende week terug bij Juventus

31 oktober 2020, 14:09   Bijgewerkt: 31 oktober 2020, 14:29

Mathijs de Ligt wordt volgende week terugverwacht in de wedstrijdselectie van Juventus. Dat meldt trainer Andrea Pirlo zaterdagmiddag tijdens een persconferentie. De Nederlandse verdediger werd geopereerd aan zijn schouder en miste daardoor de seizoensstart van zijn ploeg.

"Alles gaat goed, maar we zullen nog een week moeten wachten", zei Pirlo over de jonge centrumverdediger. De Ligt is er dit weekend nog niet bij in de uitwedstrijd tegen Spezia. Of het Champions League-duel tegen Ferencvaros van aanstaande woensdag wel haalbaar is, zal moeten blijken. Het weekend erop gaat Juventus op bezoek bij Lazio. Daarna volgt een interlandbreak.

Ronaldo

Pirlo gaf ook meer duidelijkheid over de terugkeer van Cristiano Ronaldo. De Portugees kreeg gisteren te horen niet langer in quarantaine te hoeven na een negatieve coronatest. Wel heeft hij daardoor negentien dagen niet met de rest van het team kunnen trainen. Volgens Pirlo zit Ronaldo tegen Spezia al bij de selectie, maar krijgt hij daar nog geen basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen