"Als Solskjaer eerlijk is, had hij Van de Beek liever niet gehad"

31 oktober 2020, 12:50   Bijgewerkt: 31 oktober 2020, 13:10

Ole Gunnar Solskjaer heeft bij Manchester United nog niet veel gebruik gemaakt van aankoop Donny van de Beek. Oud-voetballer Jamie Redknapp suggereert dat dat komt omdat de trainer de oud-Ajacied er liever niet bij had gehad. Dat legde de analist uit in de voetbalpodcast van Sky Sports.

"Als hij heel eerlijk is, had hij Van de Beek liever niet gehad. Hij zou het geld liever hebben besteed aan een extra centrumverdediger. Op die positie zijn de zorgen groter", stelde Redknapp. "Van de Beek is een groot talent. Dat hebben we gezien bij Ajax en het Nederlands elftal. Maar Solskjaer ziet hem dag in, dag uit. Het is duidelijk dat hij vindt dat Van de Beek nog niet thuishoort in de ploeg. Misschien is hij niet fit genoeg of laat hij het niet voldoende zien op de training."

"Manchester United heeft het lastig", vervolgde de oud-middenvelder van onder meer Liverpool. "Daarom wil iedereen Van de Beek zien. Maar waar moet je hem zetten? Dat is erg lastig voor Solskjaer."

Van de Beek stond woensdag in de Champions League tegen RB Leipzig voor het eerst in de basis bij Manchester United, maar moest verder doen met invalbeurten bij zijn nieuwe club. De dure transfer werd al vaker bekritiseerd in de Engelse media, maar Solskjaer gaf aan vertrouwen te hebben in de middenvelder. "Ik ben gelukkig met hem", [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/374566/basisdebuut-van-de-beek-wordt-succes-ben-gelukkig-met-hem/,_blank,zei de Noor] na de wedstrijd tegen Leipzig.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen