Scorende zoon Van Bommel: "Ik ga mijn vader zo even bellen"

31 oktober 2020, 09:53   Bijgewerkt: 31 oktober 2020, 10:05

In de Eerste Divisie waren de ogen vrijdagavond gericht op Thomas van Bommel. De achttienjarige middenvelder viel in de 86e minuut in namens MVV en maakte in de slotminuut gelijk tegen Helmond Sport. Opvallend detail, ook vader Mark van Bommel maakte zijn eerste doelpunt tegen de ploeg uit Helmond - hij namens Fortuna Sittard.

"Dat is toevallig. Ik wist dat niet", zei de jonge Limburger na afloop tegen FOX Sports. "Ik heb nog niet op mijn telefoon gekeken, maar ik denk dat 'ie roodgloeiend staat." Op de vraag van wie hij een belletje verwacht: "Van mijn hele familie, vanzelfsprekend. Ik ga dadelijk mijn vader even bellen."

Van Bommel jr. aarzelde niet toen hij in de 93e minuut een afvallende bal voor zijn voeten zag stuiten. "Hij viel voor me en uit reflex schiet ik 'm. Hij wordt gelukkig nog aangeraakt, anders heeft de keeper een grote kans om hem te hebben." Met zijn doelpunt redde Van Bommel een punt voor MVV, dat met negen punten uit tien wedstrijden veertiende staat in de Eerste Divisie. De doelpuntenmaker zelf debuteerde dit seizoen tegen FC Den Bosch; tot nu toe maakte hij minuten in drie korte invalbeurten. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen