Wolves gedeeld koploper na overwinning op Crystal Palace

30 oktober 2020, 23:13   Bijgewerkt: 30 oktober 2020, 23:25

Wolverhampton Wanderers is voor even gedeeld koploper in de Premier League. De ploeg won met 2-0 van Crystal Palace en komt daardoor op dertien punten te staan, gelijk met Everton en Liverpool. De concurrentie komt later dit weekend nog in actie.

Voor de negentienjarige Rayan Ait Nouri was het een bijzonder debuut namens Wolves. De van Angers overgenomen Fransman mocht in de basis beginnen en was na achttien minuten al trefzeker. Een afvallende bal knalde hij knap in de verre hoek. Niet veel later was het Daniel Podence die helemaal vrij werd gevonden in de zestien en de score verdubbelde. Tien minuten voor tijd kreeg Luka Milivojevic nog een rode kaart, waardoor Crystal Palace de wedstrijd met tien man uitspeelde. 

Na een degelijk begin aan de competitie staat Wolves nu op dertien punten uit zeven wedstrijden. Op doelsaldo staat de ploeg derde onder Everton en Liverpool, maar als de andere ploegen in actie komen zal het hoogstwaarschijnlijk wat zakken op de ranglijst. Koploper Everton gaat zondag op bezoek bij Newcastle United, terwijl Liverpool morgen al in actie komt. Het team van Jürgen Klopp speelt dan een thuiswedstrijd tegen West Ham United. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen