Liverpool
0 – 0
Ajax

Gehavend NEC verslaat NAC, De Graafschap meldt zich bovenin

Gehavend NEC verslaat NAC, De Graafschap meldt zich bovenin

30 oktober 2020 – NAC Breda verloor vrijdagavond in eigen huis met 0-1 van een gehavend NEC. Door corona misten de bezoekers liefst zeven spelers, maar net als in de laatste drie wedstrijden wist de club uit Breda het doel niet te vinden. Een vroege goal van Terell Ondaan was zo voor NEC genoeg voor de overwinning.Voor NAC was het het inmiddels bekende verhaal. Net als tegen Cambuur, Almere City en Go Ahead Eagles kwam de ploeg ook vanavond niet tot scoren. De meeste mogelijkheden waren wel voor de Brabanders, maar van de 22 pogingen gingen er slechts drie op doel. 

Door de nederlaag is de top drie voorlopig even buiten bereik van de ploeg van Maurice Steijn. De club zakte naar de achttiende plaats en werd door onder meer tegenstander NEC ingehaald. NEC staat nu vierde met negentien punten, één punt meer dan NAC.

De Graafschap meldt zich bovenin
Tegelijkertijd is De Graafschap er vrijdagavond wel in geslaagd om aan te haken bij koplopers Almere City en SC Cambuur. De ploeg won met 0-2 van nummer vijftien TOP Oss, door twee late treffers van Ralf Seuntjens en Danny Verbeek. De Graafschap staat op 22 punten, evenveel als Cambuur en twee minder dan Almere, dat eerder vanavond won van Jong Ajax. De club uit Doetinchem heeft echter nog wel een wedstrijd tegoed. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 1 december 2020

  2. maandag 30 november 2020