Liverpool
0 – 0
Ajax

Bandé is terug: "Doel is nog steeds om het eerste elftal te halen"

Bandé is terug: "Doel is nog steeds om het eerste elftal te halen"

30 oktober 2020 – Op zijn verjaardag maakte Hassane Bandé zijn rentree in het tweede elftal van Ajax. De aanvaller was lange tijd afwezig door blessureleed, maar stond in de wedstrijd tegen Almere City (1-4 nederlaag) voor het eerst weer op het veld. Zijn doel is nog altijd om de hoofdmacht van de Amsterdammers te halen.Het 1-4 verlies deed Bandé niet erg veel. "Voor mij was het resultaat niet heel belangrijk, want ik heb lang niet gespeeld", vertelde de Burkinees na afloop aan FOX Sports. "Het is mijn eerste wedstrijd en ik heb ervan genoten. Ik ben blij om weer fit te zijn en weer op het veld te staan. Het wordt lastig om weer ritme te krijgen. Ik ben fit, maar ik moet meer spelen en weer op mijn niveau te komen."

"Het is moeilijk voor een geblesseerde speler", vervolgde Bandé, "maar mijn doel is om mijn niveau te halen, het team te helpen en doelpunten te maken." Daarbij hoopt de aanvaller vooral op de A-selectie. "Het doel is nog steeds om het eerste elftal te halen."

Ajax nam Bandé in de zomer van 2018 voor 8,5 miljoen euro over van KV Mechelen. Mede door een zware blessure speelde hij vooralsnog geen enkele wedstrijd in de hoofdmacht van Ajax. Tijdens een verhuurperiode bij FC Thun scoorde hij niet, maar gaf hij wel twee assists in dertien wedstrijden.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 1 december 2020

  2. maandag 30 november 2020