Neymar tot na de interlandperiode niet inzetbaar voor PSG

30 oktober 2020, 18:44

Paris Saint-Germain kan vermoedelijk na de komende interlandperiode pas weer beschikken over Neymar. Dat liet trainer Thomas Tuchel vrijdagmiddag weten tijdens een persconferentie. Tot die interlandbreak speelt Paris Saint-Germain nog drie wedstrijden, waaronder het Champions League-duel tegen RB Leipzig. 

Tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Istanbul Basaksehir (0-2 winst) viel Neymar al in de eerste helft uit met een bovenbeenblessure. Franse media meldden toen al dat hij dit weekend tegen Nantes niet in actie zal komen. Zijn blessure blijkt nu nog iets ernstiger te zijn. "Hij zal terugkeren na de interlandbreak", vertelde Tuchel op de persconferentie. "Ik denk dat ook niet voor Brazilië kan spelen. De informatie die we hebben is dat hij daarna pas terugkeert."

Tuchel kan in de aanval wel beschikken over Everton-huurling Moise Kean, die met vier doelpunten in de laatste twee duels een uitstekende indruk achterliet. "De beste manier om bij een nieuwe club binnen te komen is door doelpunten te maken en dat heeft hij gedaan. Het belangrijkste is dat hij met deze intensiteit doorgaat. Hij heeft fysieke kwaliteiten die een grote invloed hebben op ons spel."

Neymar mist naast de uitwedstrijd bij RB Leipzig ook de Ligue 1-wedstrijden tegen Nantes en Stade Rennes. Ook Marco Verratti, Mauro Icardi, Leandro Paredes en Julian Draxler zijn in ieder geval dit weekend niet inzetbaar. PSG staat momenteel aan kop in de Franse competitie met achttien punten, evenveel als nummer twee Lille, dat alleen zes keer minder scoorde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen