KNVB wilde wedstrijd PSV niet verplaatsen: "Onbegrijpelijk"

30 oktober 2020, 15:26

De KNVB heeft het verzoek van PSV om de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag te verplaatsen naar 27 december afgewezen. Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Eindhovense club, is ontstemd. "De KNVB zei dat we het verzoek in augustus hadden moeten indienen."

PSV diende onlangs het verzoek in omdat het flink lijdt onder de gevolgen van een corona-uitbraak. Meerdere spelers legden de voorbije tijd een positieve test af, waardoor trainer Roger Schmidt over een gehavende selectie beschikt. "We hadden gisteren maar één wissel", heeft Gerbrands het voor de camera van NOS over de wedstrijd tegen Omonia Nicosia (1-2 winst). "Vanwege de Europese belangen hebben we gekeken naar een andere datum die nog vrij is, maar de KNVB wees dat af. Onbegrijpelijk."

De wedstrijd tegen ADO Den Haag zal dus gewoon zondagmiddag om 16.45 uur worden gespeeld, tot onvrede van Gerbrands. "Tja, ze beheersen de regels goed, maar denken niet met ons en het betaalde voetbal mee. Is het overdreven wat we vragen? Ik denk het niet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen