Robben ook tegen VVV niet van de partij bij FC Groningen

30 oktober 2020, 11:53   Bijgewerkt: 30 oktober 2020, 12:13

FC Groningen-trainer Danny Buijs kan komend weekend wederom geen beroep doen op Arjen Robben. De 36-jarige aanvaller is nog altijd niet fit en is zaterdag niet van de partij tegen VVV-Venlo 

Afgelopen speelronde ontbrak Robben bij FC Groningen tegen Fortuna Sittard. "Arjen is maandag wel het trainingsveld op gegaan. Aan het eind van de training zat dat niet helemaal lekker en kreeg hij wat last. Hij heeft voor de rest ook niet meer op het veld getraind deze week, maar binnen een individueel programma afgewerkt", vertelt Buijs aan RTV Noord.

Hoe lang Robben uit de roulatie is en wat er precies met hem aan de hand is, kan Buijs niet vertellen. "Het is op dit moment gewoon nog niet te zeggen. Ik verwacht na het weekend wat meer duidelijkheid. Er wordt altijd eerst een aantal dagen afgewacht voordat er een diagnose kan worden gesteld."

Robben deed dit seizoen nog maar twee keer mee bij FC Groningen. In de eerste competitiewedstrijd tegen PSV en twee weken geleden tegen FC Utrecht. "Het is natuurlijk erg jammer, maar vooral voor hem zelf. Als er één jongen alles, maar dan ook alles voor doet, is het Arjen wel. Als het dan een paar keer tegenzit is het ongelooflijk vervelend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen