Liverpool
0 – 0
Ajax

Domper ADO Den Haag: Bijen (25) weken uitgeschakeld

Domper ADO Den Haag: Bijen (25) weken uitgeschakeld

29 oktober 2020 – ADO Den Haag bereikte woensdagavond via een houdini-act de volgende ronde van de KNVB Beker, maar heeft daarna nog wel een domper te verwerken gekregen. Verdediger Peet Bijen (25) viel uit met een enkelblessure en ligt in elk geval de komende weken uit de roulatie. Tegen Sparta Rotterdam was Jamal Amofa zijn vervanger.



Dat bezorgt trainer Aleksandar Rankovi? wel een serieus probleem, want juist in de achterste linie zit de coach niet heel ruim in het jasje qua opties. Bijen – die afgelopen weekend tegen AZ met een fout nog een tegentreffer inleidde – miste in de Eredivisie nog geen minuut. Afgelopen zomer kwam hij over van FC Twente, het weerzien met de Tukkers over ruim een week moet hij zodoende missen.

Ook Ravel Morrisson liep een lichte kwetsuur op en moest in de verlenging worden gewisseld. Dat was meer uit voorzorg, waardoor hij mogelijk komend weekend tegen PSV wel weer inzetbaar is. Achter zijn naam blijft voorlopig echter nog wel een vraagteken zijn. John Goossens was woensdag tegen Sparta Rotterdam zijn vervanger.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 1 december 2020

  2. maandag 30 november 2020