Waardevolle Van de Streek verlengt contract bij Utrecht

29 oktober 2020, 15:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is FC Utrecht toch gelukt om Sander van de Streek langer aan de club verbonden te blijven. Zijn aflopende contract is opengebroken en verlengd tot en met 2023. Eerder liet de middenvelder weten ook te denken aan een avontuur in het buitenland, maar hij verbindt zijn toekomst dus toch aan Utrecht.

Van de Streek speelt sinds de zomer van 2017 voor Utrecht, dat hem destijds kocht van SC Cambuur. Inmiddels speelde de aanvallende middenvelder 115 wedstrijden voor de club. Daarin was hij goed voor 29 goals en 13 assists. "Sander is een gelouterde prof en een zeer gewaardeerde kracht in onze selectie, met wie we al enige tijd in gesprek waren over een nieuwe overeenkomst", vertelt technisch Directeur Jordy Zuidam.

"Hij brengt met zijn spel energie in wedstrijden en heeft scorend vermogen. We zijn blij dat we het in deze fase, vroeg in het seizoen, samen eens zijn geworden over een nieuwe en verlengde verbintenis. Dit akkoord geeft beide partijen duidelijkheid en zekerheid. Het is fijn dat we ook de komende seizoenen over Sander kunnen beschikken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen