Bondscoach Mancini leeft mee met clubloze Balotelli

29 oktober 2020, 14:59

De situatie van Mario Balotelli is absoluut niet rooskleurig te noemen. De spits zit op dertigjarige leeftijd zonder club en slaagt er na zijn vertrek bij Brescia maar niet in om een nieuwe werkgever te vinden. Bondscoach Roberto Mancini, die de spits eerder bij Internazionale onder zijn hoede had, vindt het treurig.

Normaliter had Balotelli gezien zijn talent nu deel uitgemaakt van de Italiaanse selectie en was hij een kandidaat of basspeler geweest richting het EK, maar de waarheid is dat de spits zonder club zit. "Het spijt me zeer om dit te zien", zegt Mancini in Italiaanse media. "Het spijt me zeer dat hij in deze conditie zit en geen team kan vinden. Hij heeft het de afgelopen jaren niet goed gedaan. Met zijn technische kwaliteiten had hij van waarde kunnen zijn voor de nationale ploeg. Ik blijf hopen dat er iets gaat gebeuren, want ik houd van hem. Ik zag hem al spelen als jonge speler."

"Mario moet beseffen dat hij bevoorrecht is. Hij kan van zijn hobby zijn werk maken en dan moet je er alles uithalen. Het leven van een voetballer is maar kort." Balotelli stond eerder onder contract bij Internazionale, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Olympique Marseille en Brescia. Die club ging niet met hem door na de degradatie naar de Serie B.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen