Spoorboekje: KKD-duels, Schalke in actie en Premier League

Spoorboekje: KKD-duels, Schalke in actie en Premier League

30 oktober 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 30 oktober.
Wedstrijden

NAC Breda - NEC (21.00 uur)
Het coronavirus heeft zowel NAC Breda als NEC al pijn gedaan dit seizoen. NAC Breda zag de voorsprong in de Eerste Divisie verdampen door twee nederlagen op rij met een door corona behoorlijk uitgedunde selectie. De eerste periode wordt daardoor geen prooi meer voor de club. Een nieuwe tik volgende maandag, toen er bij Go Ahead Eagles in de beker met liefst 6-0 verloren werd. Tegen NEC, dat donderdag naar buiten bracht dat er meerdere besmettingen zijn in de selectie, zal het beter moeten. NAC staat vierde met achttien punten, NEC vijfde met zestien punten.

Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace (21.00 uur)
Twee teams met tien punten uit zes duels treffen elkaar vanavond in de Premier League. Met dat puntenaantal staan beide ploegen onderin het linkerrijtje en dat is zeker voor Crystal Palace prima te noemen. Het Portugees getinte Wolverhampton heeft dit seizoen geen Europese verplichtingen en kan zich vol op de competitie storten en mikt zeker wat hoger dan de huidige negende plek. Palace won afgelopen zaterdag overigens met 1-2 bij Fulham, mede door een goal van Jairo Riedewald. Het is de vraag of de oud-Ajacied ook vandaag in de basis staat.

Schalke 04 - VfB Stuttgart (20.30 uur)
De trainerswissel van Schalke 04 heeft slechts één puntje opgeleverd, waardoor de club na vijf duels op de zeventiende plaats terug te vinden is. Daarom is de wedstrijd tegen het gepromoveerde VfB Stuttgart van groot belang, helemaal omdat die club al flink punten verzamelde en op de knappe vijfde plaats staat. Begint de wederopstanding van Die Königsblauen dit weekend? 

Voetbal op tv

18.45 uur: Voetbal op Vrijdag, FOX Sports 1, schakelprogramma tussen diverse duels
20.30 uur: Schalke 04 - VfB Stuttgart, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma
21.00 uur: Voetbal op Vrijdag, FOX Sports 1, schakelprogramma tussen diverse duels
21.00 uur: Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel
21.00 uur: TOP Oss - De Graafschap, FOX Sports 3, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

  

Meer nieuws

  1. donderdag 3 december 2020

  2. woensdag 2 december 2020